Inici / Notícies
NOTíCIES

Nova edició del Curs de Directors de Seguretat, homologat pel Ministeri de l’Interior

Curso Superior de Directores de Seguridad - Séptima edición - realizado en ADEITLa preinscripció per a realitzar una nova edició del Curs Superior de Directors de Seguretat, organitzat per l’Institut Universitari de Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València i en col·laboració amb ADEIT, continúa oberta. Aquest curs compta amb l’homologació del Ministeri de l’Interior.

El principal objectiu del Curs Superior de Directors de Seguretat, tal com expliquen els seus directors –el catedràtic de Dret Penal, Enrique Orts, i el professor de la Universitat de València, Francisco Antón– és oferir una formació àmplia, multidisciplinar i d’alta qualitat a qui aspiren a accedir a les funcions de director de seguretat privada. De fet, la realització d’aquest curs és un dels requisits necessaris per a l’obtenció de la Targeta d’Identificació Professional (TIP) de director de seguretat, imprescindible per a treballar en aquest àmbit.

La realització d’aquest curs és un dels requisits necessaris per a l’obtenció de la Targeta d’Identificació Professional (TIP) de director de seguretat, imprescindible per a treballar en aquest àmbit
El curs, que es perllongarà fins a finals del mes de desembre d’enguany, tindrà caràcter semipresencial. A través de l’Aula Virtual, combinarà les sessions en línia amb la formació de caràcter presencial, que tindran lloc en la seu d’ADEIT.

Alt grau de capacitació per a garantir els drets dels ciutadans
Al llarg del curs, de 570 hores en total, s’abordaran diferents aspectes tècnic-científics així com jurídics i ètics –expliquen els seus directors– amb la finalitat de que els professionals puguen desenvolupar la seua tasca amb un alt grau de capacitació i, al temps, amb la sensibilitat necessària cap als drets i llibertats dels ciutadans.

En aquest sentit, el programa inclou continguts relacionats amb la normativa, la prevenció de riscos laborals, la planificació de la seguretat o la seguretat física, electrònica, de persones, lògica, patrimonial, contra incendis o en entitats de crèdit, entre altres àmbits. A més, el curs contempla una sèrie de visites guiades a departaments de seguretat de diferents centres com entitats bancàries, grans superfícies o establiments hotelers, amb la finalitat de presentar casos aplicats dels coneixements adquirits.

Més informació i preinscripció en:
www.adeit.uv.es/seguridad7