Inici / Notícies
NOTíCIES

Potenciar la creativitat en equip entre l’estudiantat, raó de ser dels tallers MOTIVEM

Què és la creativitat? Quina és la diferència entre el pensament divergent del convergent? El desenvolupament de la capacitat creativa és una competència de gran rellevància a l’hora de plantejar solucions a múltiples situacions. En aquest sentit, i amb l’objectiu de promocionar la pròxima edició de la competició MOTIVEM, estan tenint lloc els tallers sobre dinàmiques de creativitat en equip.

Els Campus de Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot-Paterna ja han acollit aquestes sessions i durant el pròxim dijous, 31 d’octubre, tindrà lloc l’última de les sessions formatives emmarcades al Campus d’Ontinyent. L’objectiu, ajudar l’alumnat de la Universitat de València a potenciar la seua creativitat en equip i presentar idees en la pròxima edició de la competició.

MOTIVEM 2020
MOTIVEM és un programa formatiu implementat a la Universitat de València i dirigit pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. Les activitats emmarcades dins d’aquest programa són gratuïtes per comptar amb suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.

Més informació: tallers MOTIVEM creativitat en equip

N0ticia publicada: 25/10/2019