Inici / Notícies
NOTíCIES

Benvinguts al nou espai Co- Working ADEIT

Co- de col·laborar, de cooperar, de coexistir, de cotrabajar però sobretot, Co- de coworking. ADEIT obri el seu nou espai de coworking en la qual acollirà a professionals de diferents sectors que compartiran espai físic per a treballar en els seus propis projectes en un ambient únic: el cor del coneixement de la ciutat de València.

El coworking s’ha convertit actualment en un moviment global que està canviant la manera de treballar i la forma d’interactuar en els espais de treball. Així, el coworking ADEIT es converteix en una gran opció per als qui tinguen interès a situar-se en el cor neuràlgic de la ciutat. Cada co-worker tindrà l’oportunitat d’intercanviar idees, projectes i opinions amb els seus companys, el que crearà la nostra pròpia comunitat coworker.

Els coworkers tindran el seu espai de treball així com un armari amb clau on podran emmagatzemar els seus objectes personals i documents. En l’espai també hi ha una zona de descans per a desconnectar del treball. Aquest espai naix amb la voluntat de convertir-se en un focus d’inspiració per a tots els que vulguen llogar l’espai per a posar en pràctica nous enfocaments de treball, innovació i col·laboració.

Més informació: Co-working ADEIT
Sol·licita una visita a l’espai: Contacto coworking

Notícia publicada: 15/02/2017