Inici / Notícies
NOTíCIES

La Conselleria d’Educació finança amb fins a 6.000 € les estades de professors en empreses

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport finançarà amb fins a 6.000 euros les estades del personal investigador doctor de la Universitat de València en empreses de la Comunitat Valenciana que tinguen com finalitat la realització d’un projecte d’investigació de caràcter innovador per a l’empresa.

Aquest programa, creat per la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) en 2008, pretén contribuir a la innovació empresarial i, en sentit ampli, afavorir la transferència de coneixement i potenciar la cooperació entre la Universitat i el seu entorn.

El període de realització de les estades, que tindran com a màxim una durada de 240 hores, es perllongarà entre el 1 de gener i el 15 de novembre de 2014, tal com s’arreplega en l’ordre 79/2013, de 30 de juliol.

Entre els criteris d’avaluació, la Conselleria valorarà l’adequació del curriculum cientificotècnic del docent a la investigació que es pretén realitzar així com la viabilitat del treball en relació amb l’objectiu d’innovació.

Com presentar una estada
Entre el 1 d’octubre de 2013 i el 30 de juny de 2014, podran formalitzar-se les sol·licituds en la seu d’ADEIT. La resolució correrà a càrrec de la Direcció General d’Universitat, Estudis Superiors i Ciència en el termini de dos mesos des de la seua presentació.

Des dels inicis del programa d’Estades de Professors en Empreses Valencianes en la Universitat de València, s’han interessat 132 professors per aquest programa, en el qual han col·laborat fins al moment 28 empreses.

Notícia publicada: 23/09/2013