Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat, ADEIT i l’Obra Social ‘la Caixa’ renoven la seua aposta per la inserció laboral

El foment de la inserció laboral de les persones que acaben els seus estudis universitaris és l’objectiu del conveni de col·laboració que han renovat la Universitat de València, la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT i l’Obra Social “la Caixa”.
Firma convenio MOTIVEMConcretament, a través d’aquest acord, l’Obra Social “la Caixa” col·labora amb el programa MOTIVEM, una iniciativa pionera en el panorama universitari espanyol que desenvolupa la Universitat a través de la seua Fundació ADEIT. L’objectiu principal d’aquest programa és secundar l’esforç del professorat universitari que estimula la creativitat de l’alumnat coordinant el desenvolupament d’idees en equip. En els seus quatre primeres edicions han participat en aquest programa 420 equips, formats per 296 docents i 1585 estudiants.

Les activitats contemplades en el conveni subscrit entre la Universitat de València, la Fundació ADEIT i l’Obra Social “la Caixa” se centren en activitats formatives dirigides a propiciar una actitud emprenedora que facilite la contractació i engegada d’iniciatives d’autoocupació o de intraemprendimiento en empreses i institucions per part dels qui han realitzat estudis universitaris.

A l’acte de la signatura d’aquest acord, celebrat aquest matí en l’edifici de Rectorat de la Universitat de València, han assistit la rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre; el president de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, i el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa, els qui han coincidit a subratllar la importància de continuar apostant conjuntament pel desenvolupament d’activitats i programes dirigits a promoure l’ocupació universitària.

Notícia publicada: 5/12/2018