Inici / Notícies
NOTíCIES

45 beques de formació pràctica en empreses per a titulats de la Universitat de València

L’alcaldessa de l’Ajuntament de València, Rita Barberá, el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i el president del Consell Social de la Universitat de València i de la seua Fundació Universitat-Empresa (ADEIT), Manuel Broseta, han signat un conveni amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral dels titulats de la Universitat de València.

A través d’aquest conveni, 45 acabats de

titular-se, empadronats a València, rebran formació on-line per a facilitar la seua integració laboral i podran aplicar els seus coneixements pràctics en empreses durant sis mesos amb una dotació econòmica de 600 euros mensuals com a mínim.

La signatura, que ha tingut lloc en el Saló de Cristal de l’Ajuntament de València, ha contat amb l’assistència dels responsables de les àrees de Joventut de València, d’agents de l’àmbit social i de l’Administració, de representants de la Universitat de València -com el vicerector d’Investigació i Política Científica, Pedro Carrasco, i el vicedegà de Pràctiques i Relacions amb l’Empresa i de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor, i de representants del Patronat d’ADEIT com la Fundació Bancaixa, Banc Santander, Fundació Iberdrola y Pavasal.

Més i millors oportunitats laborals per als titulats de la Universitat de València

Els titulats que desitgen participar en aquesta convocatòria han d’haver obtingut una titulació en la Universitat de València en els últims quatre anys i estar empadronats a València
En el seu primer acte com president del Consell Social de la Universitat de València i de ADEIT, Manuel Broseta, ha valorat la importància d’aquest conveni del que ha destacat que ajudarà als joves formats en la Universitat de València «a cercar ocupació i a poder integrar-se en empreses de la Comunitat». «La inserció laboral –ha comentat Broseta– és un dels eixos de treball més importants d’ADEIT». Al seu torn, el president de ADEIT ha subratllat que cal recordar a les generacions que avui s’estan formant «els valors de l’esforç i de l’excel•lència».

Per la seua banda, el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha remarcat que aquest conveni permetrà «donar més i millors oportunitats laborals als titulats universitaris». Per al rector, l’atur juvenil és un motiu de preocupació real, encara que ha assegurat que «com més gran és el grau de formació de les persones, menor és el grau d’atur».

En aquest sentit, l’alcaldessa de l’Ajuntament de València, Rita Barberá, ha afirmat que aquestes beques suposen una «oportunitat perquè els joves titulats milloren el seu empleabilitat» i poder així «lluitar» contra l’atur juvenil que -ha dit- supera unes taxes «inacceptables».

Beques per a titulats, empadronats a València
La formació on-line, que contempla aquest programa de beques i que està finançada per l’Ajuntament de València, es realitzarà a través de ADEIT, que també assumirà l’alta en la Seguretat Social dels titulats beneficiaris del programa. Els titulats que desitgen participar en aquesta convocatòria han d’haver obtingut una titulació en la Universitat de València en els últims quatre anys i estar empadronats a València.

Tota la informació del programa en:
http://www.adeituv.es/ca/empleo/becas-titulados/bfppvalencia/

Notícia publicada: 18/09/2013