Inici / Notícies
NOTíCIES

Espanya és el país europeu amb més contractes temporals; 20 milions en 2017

20 milions de contractes temporals durant l’any 2017 converteixen a Espanya al país amb el rècord en aquest tipus de contractació a la Unió Europea.  «La legislació laboral es coneix poc i malament», assegura en aquest sentit la professora de Dret del Treball i de la Seguretat Social, Amparo Esteve.

Per a millorar aquest desconeixement, el pròxim curs la Universitat de València llança el primer Diploma d’Especialització Pràctica sobre Contractació i Acomiadaments, que codirigeix Amparo Esteve al costat de l’assessora laboral María Teresa López. Es tracta d’un curs eminentment pràctic, que es basarà en casos reals amb la finalitat d’oferir formació especialitzada sobre el dia a dia de la contractació i els acomiadaments.

El curs, que tindrà caràcter presencial durant les vesprades de dilluns i dimecres, es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i juny.

Quins canvis requereix la legislació laboral espanyola
Tres són els grans canvis que, en opinió de la codirectora del Diploma d’Especialització Pràctica sobre Contractació i Acomiadaments de la Universitat de València Amparo Esteve requereix la nostra legislació en matèria laboral. D’una banda –assegura– és necessari un millor control per part de la inspecció de treball. Addicionalment, en l’àmbit legislatiu i jurisprudencial, són necessaris canvis en matèria de contractació temporal, assegura Amparo Esteve. Finalment, també urgeixen reformes en matèria d’extinció del contracte.

 

Informació i inscripcions

Notícia publicada: 31/05/2019