Inici / Notícies
NOTíCIES

La gestió de la qualitat i mediambiental, nous temes del Màster en Consultoria Estratègica

La Universitat de València torna apostar pel Màster Propi en Consultoria Estratègica, títol el qual l’alumnat tindrà l’oportunitat de realitzar online mitjançant l’Aula Virtual de la Fundació ADEIT per segón any consecutiu. Així mateix, en la seua huitena edició, aquest títol incorpora quatre mòduls als ja existents, relacionats amb la gestió de la qualitat, la gestió mediambiental, els nous enfocaments de la consultoria del ben comú i el treball de finalització de màster. José Anastasio Urra, director d’aquest màster i professor titular del Departament d’Adreça d’empreses ‘Juan José Renau Piqueras’ de la Universitat de València, explica que s’ha proposat una «profunda revisió del títol tant administrativa com a tècnica aprofitant la modificació de la normativa de títols propis de la Universitat de València i el respatler del Comitè Econòmic i Social Europeu a l’Economia del Ben Comú».

La finalitat del programa segueix sent doble: perquè els professionals de la consultoria consoliden els seus coneixements i perquè els egressats adquirisquen la base de coneixements necessària per a la consultoria estratègica

No obstant això, la finalitat del programa segueix sent doble: d’una banda, que els professionals de la consultoria consoliden i actualitzen els seus coneixements i habilitats i, d’altra banda, que els egressats adquirisquen la base de coneixements necessària per a dedicar-se a la consultoria estratègica. «Els consultors han de ser capaços de diagnosticar la situació de l’organització client en el seu conjunt, detectar les àrees d’actuació, plantejar les línies a seguir i els controls necessaris per a aconseguir els objectius considerant les implicacions socials, mediambientals i ètiques de les seues actuacions», indica Urra. Per això, aquest curs ofereix no solament la formació adequada i específica sinó també permet que els professionals es replantegen el seu codi ètic.

«El sector de la consultoria d’empresa constitueix en si mateix un sector de xifres econòmiques significatives pel que juga un paper clau com a agents de canvi socioeconòmic», subratlla Urra. D’aquesta manera, l’empresa consultora és la que s’encarrega no solament d’aconsellar a les seues empreses client per a millorar el rumb del negoci des d’una perspectiva global, sinó que tracta de millorar la situació competitiva del client i maximitzar els seus objectius.

Més informació i inscripció en: Màster Propi en Consultoria Estratègica

Notícia publicada: 07/12/2017