Inici / Notícies
NOTíCIES

El Consell Social convoca una nova edició dels Premis Universitat-Societat

LOGO de los XVIII Premios Universidad-Sociedad del Consell Social de la Universitat de València que se entregarán en ADEITEl Consell Social de la Universitat de València premiarà, un any més, als millors casos de cooperació entre l’àmbit universitari i el seu entorn a través dels Premis Universitat-Societat, que enguany celebraran la seua XVIII edició. A través d’aquests premis es reconeix la tasca de tots els agents relacionats amb la cooperació universitat-societat, tant des de l’àmbit de la pròpia universitat (docents, personal d’administració i serveis, estudiants, etc.) com des del món de l’empresa. D’aquesta manera, es premiarà el treball d’aquelles persones o entitats que contribuïsquen a enfortir els vincles entre la Universitat de València i el seu entorn socioeconòmic.

Tres grans modalitats
Aquests premis engloben tres grans modalitats: Universitat de València, Empresa i Institucions i els Premis a l’Excel·lència Docent de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de la Generalitat Valenciana. Dins de la modalitat Empreses i Institucions s’atorgaran tres premis: Investigació i Desenvolupament, Pràctiques en Empreses i l’Ocupació i Trajectòria de Col·laboració. Per una altra banda, la modalitat Universitat de València es reconeixerà la tasca de tots els grups de la comunitat universitària a través dels premis d’Investigació i Desenvolupament, Activitat de Postgrau i d’Especialització, Associació o Grup d’Estudiants i Gestió Universitària.

Les candidatures per a optar a algun d’aquests premis podran presentar-se fins al pròxim 28 de febrer en el Registre de la Universitat de València. Tota la informació així com els formularis per a participar en aquests premis està disponible a la pàgina web del Consell Social http://www.uv.es/~consesoc/

Premiats en la XVII edició
En la seua anterior edició, van ser premiats –a més de set professors universitaris per la seua excel·lència docent– BP Oil Espanya, el Registre Mercantil de València i GH Electrotermia, en la modalitat Empreses i Institucions, mentre que dins de l’apartat dedicat a la Universitat de València, van resultar reconeguts el professor del Departament d’Arqueologia de la Universitat de València, Joan Bernabeu, el Màster en Intervenció en les Dificultats de l’Aprenentatge i els tècnics de la Unitat d’Innovació Educativa de la Universitat de València.

Més informació:
http://www.uv.es/~consesoc/