Inici / Notícies
NOTíCIES

El conseller d’Hisenda presentarà hui en ADEIT el nou model econòmic per a la Comunitat

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, desgranarà les característiques del nou model econòmic en una conferència que tindrà hui, 7 de setembre, a les 19.00 hores, en ADEIT.

Amb aquesta conferència, que durà per títol El model econòmic necessari per a la Comunitat Valenciana i que presentarà el president d’ADEIT i del Consell Social de la Universitat de València, Manuel Broseta, s’obri un nou cicle de conferències organitzat amb ADEIT, en el qual s’analitzaran els principals temes d’actualitat i d’interès per a la societat valenciana.

Llicenciat i doctor en Economia per la Universitat de València, així com Research Scholar en la London School of Economics, Vicent Soler és catedràtic d’Economia Aplicada en la Universitat de València en el Departament d’Estructura Econòmica. Ha estat director d’aquest departament i degà de la Facultat d’Economia.

La seua tesi doctoral va ser la primera que es va presentar en valencià a la Facultat d’Econòmiques de València al febrer de 1978. La seua investigació ha anat centrant-se progressivament en l’àmbit de la geografia econòmica. Ha publicat individual o col·lectivament 20 llibres. Així mateix ha publicat més de mig centenar articles en diferents revistes científiques i autor de nombrosos treballs sobre la societat i l’economia valencianes.

Places limitades

Notícia publicada: 3/09/2015.