Inici / Notícies
NOTíCIES

Una conferència exposarà els reptes de la responsabilitat social en l’estratègia empresarial

En el marc del Diploma de Responsabilitat Social Empresarial: Estratègia, Implantació, Auditoria i Certificació de la Universitat de València, ADEIT acollirà dimarts que ve, 19 de gener, la conferència ‘La responsabilitat social: el cor de l’estratègia empresarial’. Serà a càrrec del vicepresident d’UNICEF, Juan José Almagro, i del director de Responsabilitat Social Corporativa i Innovació de Baleària, Josep Vicent Mascarell, a les 18 hores.

Els ponents oferiran els principals beneficis que s’obtenen, tangibles i intangibles, a nivell de resultats per incloure els principis de la responsabilitat social en l’estratègia empresarial. En definitiva, conèixer quins són els processos que fan que els principis de la responsabilitat social impregne la cultura, l’estratègia i els resultats de les empreses.

La importància de la responsabilitat social
Com explica el codirector del Diploma de Responsabilitat Social Empresarial, el professor de la Universitat de València Manuel Quílez, tot empresari que vulga incloure la responsabilitat social en l’estratègia i cultura de la seua organització ha de ser conscient dels beneficis que aquesta comporta, ja que connecta a l’empresa amb la societat.

El fonamental, com indica Quílez, és que les empreses idenfiquen quins són els impactes positius i negatius de les seues operacions en aspectes socials, mediambientals i econòmics para, després, tractar de reduir o eliminar els seus impactes negatius i respondre adequadament a les necessitats i expectatives expressades pels seus grups d’interès.

Conferència gratuïta prèvia inscripció confirmant l’assistència en el correu electrònic: manuel.quilez@uv.es

Més informació sobre el Diploma de Responsabilitat Social Empresarial de la Universitat de València

Notícia publicada: 16/12/2015