Inici / Notícies
NOTíCIES

Peiró impartirà una conferència sobre competències per a l’ocupabilitat en els tres campus

Quines són les competències necessàries per a trobar, mantindre o millorar la posició laboral? L’expert en inserció laboral, equips de treball i catedràtic de Psicologia Social i de les Organitzacions de la Universitat de València José María Peiró impartirà una conferència sobre competències per a l’ocupabilitat en els tres campus de la Universitat.

Per a millorar l’ocupabilitat és necessari, a més de comptar amb els coneixements acadèmics, disposar de certes competències, que desgranarà Jose María Peiró en la seua conferència, adreçada tant a professorat i personal investigador com a estudiants de la Universitat de València.

La primera de les sessions, que s’organitzen en el marc del programa MOTIVEM, tindrà lloc el dimecres, 12 de febrer, a les 10.00 hores, al campus de Burjassot-Paterna, concretament en la Sala d’actes de la Facultat de Farmàcia. El dijous, 13 de febrer, a les 10.00 la conferència tindrà lloc al Campus de Blasco Ibáñez, a la Sala de Juntes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Finalment, José María Peiró impartirà la conferència al Campus de Tarongers aqueix mateix dijous, a les 12.00 hores, en la Facultat d’Economia: Sala “Ignasi Villalonga”.

José María Peiró és director fundador de l’Institut d’Investigació de Psicologia dels RH, Desenvolupament Organitzacional i Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL) i doctor honoris causa per la Universitat de Maastrich (2020), la Universitat Miguel Hernández d’Elx (2017) i la Universitat Metodista de São Paulo (2010). Ha sigut, a més, president de l’Associació Internacional de Psicologia Aplicada (2011-2014) i ha participat en més de 50 publicacions i més de 130 articles.

MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València, sota la direcció del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, amb la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT. La participació és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.

Inscripcions en: http://motivem2020.adeituv.es/ca

Noticia publicada: 7/02/2020