Inici / Notícies
NOTíCIES

La nova Europa, tema central de la pròxima sessió de les Conferències d’ADEIT

El progressiu envelliment de la població, la transformació digital, el brexit o la crisi dels refugiats són només alguns dels elements que influeixen en l’evolució d’Europa tant a nivell global com a nivell continental, sense passar per alt ‘l’euroescepticisme’ i la pròpia arquitectura europea. Sota el títol La nova Europa: reptes i oportunitats, José Manuel González-Páramo, membre del Comitè Executiu del BBVA, oferirà una conferència en ADEIT en la qual repassarà els temes que afecten a l’Europa del present dimecres 27 de setembre a les 19:00h.

L’expert en política monetària i banca central analitzarà els reptes soci-polítics i els institucionals als quals s’enfrontarà Europa.
L’expert en política monetària i banca central analitzarà, a més, els reptes als quals s’enfrontarà Europa en el futur amb la finalitat «d’aconseguir una major integració». Seran dos les categories en les quals s’emmarque la segona part de la seua ponència: els reptes soci-polítics, referents a l’acostament entre els ciutadans i les institucions; una major transparència en la presa de decisions; una «adequada» comunicació de les mesures i el tancament de la bretxa de desigualtat; i els reptes que tenen a veure amb les institucions pel que fa a la Unió Bancària, l’ocupació i el creixement econòmic, entre altres, seguint el guió del Llibre Blanc sobre el futur d’Europa.  

Javier Andrés, catedràtic d’Anàlisi Econòmic de la Universitat de València i Rafael Juan, conseller delegat de Dulcesol, acompanyaran al ponent durant la conferència, que tindrà lloc en el saló d’actes d’ADEIT, amb la finalitat d’ampliar la perspectiva cap a una visió acadèmica i empresarial, respectivament.

La ponència s’emmarca dins del programa Les Conferències d’ADEIT, un cicle gratuït de conferències i debats sobre temes de màxima actualitat i interès per al sector empresarial i per a la comunitat universitària, organitzades per la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

Més informació i inscripció: La nova Europa: reptes i oportunitats

Notícia publicada: 13/9/2017