Inici / Notícies
NOTíCIES

El millor directiu 2012 a Suècia oferirà una conferència sobre lideratge en ADEIT

El director general de Construcció d’Equipament de Volvo a Eskilstunai Hallsberg (Sweden), Ivan Obrovac, oferirà una conferència sobre gestió empresarial i lideratge aquest dimecres 5 de juny a les 18.30 hores en ADEIT, en el marc de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.

En concret, Obrovac, que va ser reconegut com millor directiu 2012 a Suècia, presentarà durant la seua intervenció els estils de lideratge que contribueixen a l’eficàcia i al bon funcionament dels processos de producció, atenent especialment a les persones. Per a això, se centrarà en l’experiència de Volvo en la gestió Lean o Lean Production, una estratègia de producció que contribueix a arribar a una major competitivitat empresarial i permet eliminar pèrdues en temps, capital i equips.

La conferència, que s’impartirà en anglès, serà presentada pel catedràtic de Psicologia Social José Mª Peiró i abordarà alguns dels reptes empresarials més importants

La conferència, que s’impartirà en anglès, serà presentada per José Mª Peiró, catedràtic de Psicologia Social de la Universitat de València i director de l’Institut d’Investigació en Psicologia dels Recursos Humans (IDOCAL). En opinió de José Mª Peiró, aquesta ponència abordarà alguns dels reptes més importants als quals s’enfronten les empreses actualment com la forta competència dels mercats i el canvi permanent en l’àmbit econòmic-financer, demogràfic i social, entre d’altres.

La inscripció per a assistir a la conferència, de caràcter gratuït, ha de realitzar-se a través de la web d’ADEIT.

Informació i inscripcions en:
http://www.adeituv.es/ca/catedras-de-empresa/catedra-de-cultura-empresarial/confcce/

Notícia publicada: 30/05/2013