Inici / Notícies
NOTíCIES

Santiago Posteguillo, pròxim ponent del programa Les Conferències de ADEIT

Escriptor de l’any 2015 segons la Generalitat Valenciana, Ambaixador Honorific de la Universitat Jaume I i premi Alumni-Plus en la XXI edició dels Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València. Aquestes són algunes de les distincions amb les quals explica Santiago Posteguillo, escriptor, filòleg i pròxim ponent del programa Les Conferències de ADEIT en el qual, a través de la literatura, explicarà la relació de l’empresa i Roma. La seua ponència tindrà lloc dimecres 29 de novembre de 2017 a les 19 hores en el Saló d’Actes d’ADEIT.

La seua ponència tindrà lloc dimecres 29 de novembre de 2017 a les 19 hores en el Saló d’Actes d’ADEIT
Roma, literatura i empresa: tres vèrtexs d’un mateix triangle serà el títol sota el qual Posteguillo relacionarà «un passat romà» amb l’àmbit empresarial. En aquella línia, Posteguillo explica que tant l’empresa com el comerç «ha sigut, és i seguirà sent el motor del món i de les relacions humanes». Ara bé, com comprendre tot el que tots dos sectors suposen per al desenvolupament de la humanitat?, es pregunta l’autor. Per aquest motiu, Posteguillo propose una explicació diferent: «entendre la rellevància del comerç i l’empresa explicant-ho des de la literatura d’una banda i des del món de l’antiga Roma per un altre. Analitzarà en la seua ponència exemples presos de Dickens, Jane Austen, Julio César, Trajano o Escipión, entre uns altres».

Posteguillo és autor d’obres com ‘Africanus, el fill del cònsol’, ‘Les legions maleïdes’ i ‘La traïció de Roma’, obres que es lligen no solament a Espanya, sinó també a Colòmbia, Mèxic, Argentina, Equador, Veneçuela, Uruguai, Xile o Estats Units, entre altres països. Així mateix, les seues publicacions s’han traduït a altres idiomes com el polonès, l’italià o el català, mentre es preparen més traduccions. Des de març de 2008 tots els seus llibres se situen entre les 200 novel·les més venudes de l’índex de vendes Nielsen a Espanya i han arribat a estar, en alguns moments, entre les 10 més venudes.

L’autor després de la conferència signarà exemplars i fins i tot, el públic podrà adquirir els seus llibres en l’estand que el Grupo Planeta que col·locarà a la Fundació ADEIT.

A més, l’autor després de la conferència signarà exemplars i fins i tot, el públic podrà adquirir els seus llibres en l’estand que el Grupo Planeta que col·locarà a la Fundació ADEIT.

Què són les Conferències de ADEIT?
Es tracta d’un cicle gratuït de conferències i debats gratuïts sobre temes de màxima actualitat i interès tant per al sector empresarial com per a la comunitat universitària, organitzades per la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. Estan dirigides a professionals del sector empresarial i tècnics d’empreses, estudiants universitaris, professorat, personal investigador, així com representants de l’Administració Pública.

Inscriu-te en: Santiago Posteguillo en Les Conferències de ADEIT

Notícia publicada: 10/11/2017