Inici / Notícies
NOTíCIES

El compliance en cooperatives agroalimentàries, nou curs online

Dirigida a generar competències en l’àmbit del compliment normatiu en les societats cooperatives de caràcter no financer, especialment agroalimentàries, és el principal objectiu del curs ‘Compliance en cooperatives agroalimentàries’.

El curs s’impartirà on line a través de l’Aula Virtual de ADEIT del 27 de gener al 16 de febrer
Aquest curs, que s’emmarca en les activitats de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València i que està dirigit pel professor de la Universitat Complutense de Madrid, Alfredo Muñoz, es realitzarà del 27 de gener al 16 de febrer en modalitat online a través de l’Aula Virtual d’ADEIT.

El programa es dirigeix als qui ocupen càrrecs de responsabilitat en aqueix àmbit del compliance o han de relacionar-se amb els qui presten les funcions pròpies d’aquest. Per això, els destinataris principals, però no els únics, serien els membres dels consells rectors, directors generals, compliance officer, directius de la societat cooperatives o assessors externs.

Durant el curs, s’abordaran, entre altres, temes relatius a la responsabilitat penal de la societat cooperativa, la responsabilitat dels membres dels òrgans d’administració o dels seus directius, la gestió dels riscos, l’elaboració de polítiques de compliment, el possible assegurament d’algunes responsabilitats, la prevenció del blanqueig de capitals, la protecció de consumidors o la protecció de dades.

Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries
La Càtedra Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València té àmbit nacional i desenvolupa activitats d’investigació, formació i transferència sobre el règim jurídic, fiscal, i econòmic-comptable de les cooperatives agroalimentàries espanyoles.

Més informació i inscripció en:
http://formacion.adeituv.es/cooperativismo-agroalimentario/

Notícia publicada: 09/01/2020