Inici / Notícies
NOTíCIES

Analitzar l’IRPF amb supòsits pràctics, en el certificat sobre la Renda

L’IRPF en el sistema tributari. Aquest és el principal eix del Certificat Universitari Impost sobre la Renda de les Persones Físiques de la Universitat de València la quarta edició de la qual coordina José Luis Bosch, professor titular del departament de Dret Financer i Història del Dret de la Universitat de València. Durant el curs, es plantejaran nombrosos exemples, a través de qüestions i supòsits pràctics administratius i judicials. També s’abordaran les constants reformes d’aquest impost ja que «suposen canvis importants» que és necessari conèixer, en aquest cas, de la mà dels principals especialistes en la matèria.

Els models d’imposició sobre la renda, l’esquema de liquidació de l’impost, el fet imposable i les rendes exemptes seran altres aspectes que es tractaran en aquest títol el que pot interessar tant a professionals de l’àmbit jurídic com a empresaris i a la societat en general. «Els rendiments del treball, així com els seus components, els sistemes de previsió social i l’estalvi previsional són aspectes a tenir en compte quan tractem amb l’IRPF, per això aquest títol també conta amb ells en el seu temari», compte Bosch.

Finalment, el director del curs destaca que un altre dels punts forts del certificat és el tractament del gravamen estatal i autonòmic, així com les deduccions de la quota íntegra. El principal objectiu d’aquest curs és proporcionar una bona formació, teòrica i pràctica, sobre l’IRPF tant a les persones que no han tingut un coneixement previ de l’impost com a aquells professionals en actiu que desitgen aprofundir en els seus nombrosos aspectes problemàtics.

Dins del Màster Propi Financer i Tributari
Aquest certificat s’emmarca dins del Màster Propi Financer i Tributari-Assessoria Fiscal i constitueix una «preparació d’oposicions a la Hisenda Pública estatal o autonòmica» en paraules dels seus directors Francisco Alfredo García, catedràtic del departament de Dret Financer i Història del Dret de la Universitat de València i Germán Orón, catedràtic de la Universitat Jaume I. El Master pretén oferir una via de cobertura a una demanda «cada vegada amb major força en la nostra societat» amb la qual adquirir els coneixements adequats i suficients en matèria tributària per a poder exercir amb èxit la tasca professional d’assessoria fiscal, així com exercir el seu treball en els tribunals administratius o de justícia.

Més informació i inscripció: Certificat Universitari Impost sobre la Renda de les Persones Físiques

Més informació i inscripció: Master Propi Interuniversitari Financer i Tributari- Assessoria Fiscal

Notícia publicada: 08/11/2017