Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat llança el primer curs en Tècniques Aplicades a Ia Investigació Biomèdica

La biomedicina es relaciona amb la pràctica de la medicina, i aplica tots els principis de les ciències naturals en la pràctica clínica, mitjançant l’estudi i investigació dels processos fisiopatológics. D’aquesta manera, permet la creació de nous fàrmacs, menys tòxics o invasius, i perfecciona el diagnòstic precoç de malalties i el tractament d’aquestes.

La Universitat de València abordarà aquesta temàtica a través de la seua formació de postgrau. El pròxim mes de juny començarà el Certificat Pràctic en Tècniques Experimentals Aplicades a la Investigació Biomèdica, organitzat pel departament de Fisiologia de la Universitat i dirigit pel doctor Ángel Ortega.

Els principals continguts d’aquesta formació, dirigida especialment a professionals de ciències de la salut, giraran entorn de la tecnologia, obtenció i transformació del ADN, l’anàlisi de les cèl·lules humanes, la microscopía de fluorescencia, l’anàlisi del ARN i la immunologia, entre altres temàtiques.

Mitjançant la realització d’aquest curs, l’alumnat optarà a desenvolupar les seues aptituds a través del coneixement de les bases metodològiques i de l’aplicació amb rigor i capacitat crítica el mètode científic.

A més, li obrirà portes a incorporar-se al mercat laboral en laboratoris d’investigació bàsica i traslacional en biomèdica, i+D+i, empreses de base biotecnològica i indústria farmacèutica.

La modalitat del certificat serà presencial i tindrà lloc en els laboratoris de pràctiques del Departament de Fisiologia de la Facultat de Farmàcia de dilluns a dijous de 15 a 20 hores i els divendres de 15 a 16 hores. La inscripció al curs romandrà oberta fins al pròxim 20 de maig.

Más informació i inscripcions:

Certificat Pràctic en Tècniques Experimentals Aplicades a la Investigació Biomèdica

Notícia publicada: 06/05/2016