Inici / Notícies
NOTíCIES

Prop del 40% dels postgraus propis es realitzaran online, una modalitat que continua creixent

Un any més, l’oferta de postgraus propis de la Universitat de València que s’imparteixen online per al pròxim curs va en augment. El 38% de l’oferta de postgrau per al pròxim curs 19/20 s’impartirà online. Entre els avantatges d’aquesta formació, sens dubte, la flexibilitat horària, la facilitat d’accés a la formació des de qualsevol ubicació, la formació personalitzada i l’actualització permanent de continguts.

Dinamització, orientació i desenvolupament de continguts, marca E-learning d’ADEIT
D’aquests cursos impartits online, el Centre de Serveis d’E-learning de la Fundació ADEIT dóna suport a gran part d’aquesta oferta de la Universitat de València.

Donar suport a la dinamització i seguiment de l’alumnat; orientar al professorat i desenvolupar continguts a través de la utilització eines multimèdia són tres dels pilars fonamentals del Centre de Serveis d’E-learning d’ADEIT.

Com a resultat d’aquestes accions, actualment existeix una xarxa de 320 professors i professores implicats, més de 25.000 alumnes formant-se a través dels cursos online i una plataforma virtual que permet accedir a videoconferències, punts de trobada, debats online i avaluacions.

Expoelearning, una cita obligada
Des de 2002, la Fira Expoelearning s’ha convertit en la trobada de professionals dedicats a la formació on-line obligatòria. Una cita a nivell nacional en el qual el Departament d’E-learning de la Fundació ADEIT assisteix anualment per a conéixer totes les novetats en aquesta matèria i poder aplicar totes les millores i actualitzacions als serveis oferits des del nostre Centre E-learning.

Més informació sobre l’oferta on line Postgrau Propi de la Universitat de València

Notícia publicada: 05/04/2019