Inici / Notícies
NOTíCIES

La Universitat de València realitzarà un estudi de necessitats per a la innovació a València

Un equip d’investigadors de la Universitat de València, en col·laboració amb la Fundació InnDEA, desenvoluparà un estudi de necessitats empresarials per a la innovació en la ciutat de València. Un estudi que, en paraules de la regidora d’Ocupació i Innovació, Beatriz Simón, «serà de molta utilitat per a conèixer els recursos i capacitats de les empreses pel que fa a gestió del coneixement, gestió del talent, orientació a la emprenedoria sostenible, internacionalització, gestió de la innovació i resultats de la innovació».

Per a l’elaboració de l’estudi, la Fundació InnDEA i la Càtedra Ciutat de la Universitat de València han celebrat en la seu d’ADEIT una reunió amb les associacions empresarials valencianes amb la finalitat de recollir els seus suggeriments

Per a l’elaboració de l’estudi, que serà dirigit per la catedràtica de Comercialització i Investigació de Mercats i directora de la Càtedra Ciutat, Amparo Cervera, la Fundació InnDEA i la Càtedra Ciutat de la Universitat de València han celebrat en la seu d’ADEIT una reunió amb les associacions empresarials valencianes amb la finalitat de recollir els seus suggeriments. Al llarg d’aquesta reunió, Amparo Cervera ha explicat que es realitzaran un total de 200 enquestes a gerents d’empreses seleccionades aleatòriament, amb la finalitat d’assegurar la representativitat de l’estudi. A més, la directora de la Càtedra Ciutat ha assegurat que l’estudi no se centrarà en un sol sector sinó que serà multisectorial.

Per a la regidora Beatriz Simón, la resposta dels representants empresarials ha estat «molt positiva», ja que s’han compromès a col·laborar en la investigació i han realitzat suggeriments «molt interessants que segur que seran molt útils a l’hora de dur avant la investigació».