Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT i la Cámara de Comercio estrenyen relacions de cooperació Universitat-Empresa

La Fundació ADEIT s’ha reunit amb la Cámara de Comercio de València a la seu d’aquesta amb la intenció de conjuminar esforços per potenciar la projecció empresarial del estudiantat i dels qui ja s’han graduat en la Universitat de València. En la trobada han estat presents, d’una banda, el president de la Fundació ADEIT Universitat-Empresa, Juan Manuel Pérez-Mira i el seu director gerent, Antonio Aracil; i per una altra, José Vicente Morata, president de la Cambra de comerç i Ana Encabo, secretària general.

El president de ADEIT ha insistit que «la col·laboració entre el món empresarial i l’universitari és fonamental per a augmentar les possibilitats de trobar treball tant de l’alumnat que ara està estudiant com dels quals ja s’han graduat»
Durant la trobada, ambdues entitats han repassat diferents temes estratègics dins de l’àrea empresarial de la Comunitat Valenciana amb especial atenció en el sector logístic, així com en la proximitat que ha d’existir entre la Universitat i l’empresa. Així mateix, el president de la Fundació ADEIT ha agraït a la Cámara de Comercio tant la seua participació en el patronat de ADEIT des de 1990 com en el de la Càtedra de Cultura Empresarial on Morata va ser president des de la creació d’aquesta en 1999 fins a 2014.

A més, el president de ADEIT ha insistit que «la col·laboració entre el món empresarial i l’universitari és fonamental per augmentar les possibilitats de trobar treball tant de l’alumnat que ara està estudiant com dels quals ja s’han graduat en la Universitat de València». Pérez Mira també ha assenyalat que la coordinació entre ambdues entitats ha de continuar sent igual de fluida que fins ara ja que tot el coneixement científic que s’està generant a la nostra Universitat pot interessar al món de l’empresa igual que els nostres investigadors han de ser coneixedors de les necessitats de l’empresa i contagiar-se d’aquest «pols empresarial».

Notícia publicada: 14/09/2017