Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la inscripció a les Beques Santander-CRUE-CEPYME 2017

Un any més el programa Beques SANTANDER CRUE CEPYME s’inicia amb l’objectiu de finançar la realització de pràctiques acadèmiques externes en PIMES, autònoms i MicroPymes. Un total de 194 estudiants de la Universitat de València podran optar a aquestes beques.

La durada de les beques serà de tres mesos a mitja jornada (4 hores) i la seua remuneració total és de 900 euros bruts per a cada estudiant, és a dir, 300 euros al mes

La durada d’aquestes serà de tres mesos a mitja jornada (4 hores) en torns de matins o tardes i hauran de realitzar-se entre el 8 de maig i el 30 de setembre. L’import total de la beca és de 900 euros bruts per a cada estudiant, és a dir, 300 euros al mes.

Estudiants de grau i de postgrau poden participar en aquest programa. En el primer cas, han d’haver superat el 50 per cent dels crèdits necessaris per obtenir el seu títol o complir amb els requisits específics de la titulació. En el segon, estar matriculat en un curs de postgrau és condició suficient.

Per optar a la beca, a més d’emplenar la inscripció a través de la Plataforma Santander, l’estudiant també haurà d’emplenar el formulari habilitat a la web de ADEIT. El termini d’inscripció a les Beques Santander CRUE CEPYME finalitza el proper 23 d’abril de 2017. La resolució de la convocatòria es publicarà a la web de ADEIT a partir del 25 d’abril de 2017.

Més informació i Inscripcions en: Beques Santander CRUE CEPYME

Notícia publicada: 07/04/2017