Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la convocatòria d’ajudes per als cursos de postgrau del curs 2018/19

Facilitar l’accés i la permanència en els estudis universitaris d’estudiants que dediquen una part del seu temps a obtindre coneixements específics a través de l’oferta de títols propis de la Universitat de València.  Aquest és l’objectiu de les ajudes convocades pel vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat, dirigides a estudiants, matriculats en el present curs acadèmic 2018/19, en títols propis. Les ajudes seran distribuïdes en funció de factors com la renda familiar i les seues deduccions, els membres computables a la unitat familiar i el llindar de patrimoni, entre altres qüestions.

La convocatòria està oberta fins al pròxim 11 de juliol.
Les sol·licituds es presentaran, preferentment, per via telemàtica, a través de la seu electrònica de la Universitat de València, acompanyades de la documentació necessària: fotocòpia del DNI, certificat d’empadronament, fotocòpia de les dades bancàries del compte corrent i documentació que acredite la nacionalitat espanyola, la independència familiar i el divorci o separació dels progenitors quan així procedisca, i altres documents que s’indiquen en convocatòria.

La resolució de les ajudes, dotades d’un total de 108.422 euros, es comunicarà mitjançant la seu electrònica entreu en un termini màxim de sis mesos. La convocatòria està oberta fins al pròxim 11 de juliol.

Més informació: Ajudes postgrau 2018/19

Notícia publicada: 19/06/2019