Inici / Notícies
NOTíCIES

Big Data, tema central de la pròxima Aula Oberta Innovació en l’Empresa de ADEIT

La intel·ligència de dades o big data s’ha convertit en un dels conceptes de moda. Aquesta àrea de coneixement es basa en la gestió i l’anàlisi d’enormes volums de dades que no poden ser tractats de manera convencional, ja que superen els límits i capacitats de les eines de programari habitualment utilitzades per a la captura, gestió i processament de dades. Però a més de big data, smart data, internet of everything, la indústria 4.0 i deep learning són termes cada vegada més presents en els àmbit empresarials.

Els experts asseguren que tots ells revolucionaran la societat, l’economia i la indústria i tot açò amb un eix central: la intel·ligència de dades com a teló de fons. En aquest context, Emilio Soria, catedràtic en el departament d’Enginyeria Electrònica de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV), serà el pròxim ponent convidat en el programa Aula Oberta Innovació en l’Empresa de la Fundació ADEIT. Soria assenyala que «estem davant una nova revolució que està sent pilotada per les dades». D’aquesta manera, la seua ponència, prevista per a dimecres que ve 21 de juny de 2017 a les 9 hores en el saló de graus de ADEIT, se centrarà a explicar la connexió entre tots aquests nous conceptes sorgits i relacionats a partir de les dades a través de casos reals d’èxit en diferents sectors empresarials.

Què és Aula Oberta Innovació en l’Empresa?
Aula Oberta per a la Innovació en l’Empresa és un programa de sessions de trenta minuts dirigides per experts en matèria d’innovació. El primer ponent d’aquest nou programa va ser Rafael Juan, conseller-delegat de DULCESOL, qui va oferir una xarrada en exclusiva als patrons de les empreses del patronat de ADEIT. Aula Oberta Innovació en l’Empresa cerca promoure la innovació en tots els àmbits socioeconòmics així com divulgar experiències i convertir-se en un fòrum de debat entre els assistents.

Inscripció

Notícia publicada: 31/05/2017