Inici / Notícies
NOTíCIES

El programa Aula Emprén, que lidera la Universitat, reuneix a més d’un miler d’estudiants

Més de 1.100 estudiants de tota Europa van participar en el programa Aula Emprén, liderat per la Universitat de València dins del projecte europeu iEER, en el qual la Comunitat Valenciana ha col·laborat durant els últims quatre anys amb altres nou regions i universitats de Finlàndia, Polònia, Romania, Alemanya, Itàlia, França, Regne Unit, Dinamarca i Irlanda. El iEER està finançat per Interreg Europa i pretén impulsar l’intercanvi de bones pràctiques en el marc de l’emprenedoria, a més d’elaborar un pla d’acció entre les administracions, les universitats, les empreses i els ciutadans. Tot per a millorar el suport als joves emprenedors, així com la qualitat dels serveis i fons estructurals.

El passat 10 d’octubre, la directora general d’Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d’Economia, Teresa García, va intervindre a Brussel·les en la sessió final del projecte, i va afirmar que les regions europees «ens han demanat que liderem el desenvolupament europeu del programa Aula Emprén per a personal docent, la qual cosa demostra que la Comunitat Valenciana som un exemple en l’impuls de la cultura de l’emprenedoria», va explicar.

En Aula Emprén col·laboren la conselleria i les cinc universitats públiques valencianes, i és una escola taller per a personal docent, que aplica en la universitat diverses tècniques didàctiques útils per a detectar i fomentar valors emprenedors entre l’alumnat i traslladar aquests coneixements a projectes socials.

Notícia publicada: 14/10/2019