Inici / Notícies
NOTíCIES

Els canvis de la la innovació en una empresa, tema central d’Aula Oberta amb José M. Peiró

«La innovació comporta canvis incrementals o radicals. Implica cercar, seleccionar, implementar i capturar valor a través de noves idees i intencions». És per això pel que les competències professionals es converteixen en un factor «rellevant» per a aconseguir una innovació sostenible a l’empresa. Aquest serà el marc de la xarrada de José María Peiró en la pròxima sessió d’Aula Oberta Innovació en l’Empresa.

Peiró tractarà les competències innovadores en el lideratge de les organitzacions ja que «s’han convertit en un factor clau en les empreses»

Peiró, catedràtic de Psicologia de les Organitzacions de la Universitat de València i director de l’Institut de Recerca de Psicologia dels Recursos Humans IDOCAL de la Universitat, explicarà la importància en la innovació tant de la imaginació com de la creativitat, a les quals considera «habilitats per a generar idees que tenen valor estètic, cultural, econòmic, legal, polític, social, ambiental, i tecnològic perquè es produïsca una acció». La sessió serà demà dimecres 24 de gener a les 9 hores.

Així mateix, Peiró tractarà les competències innovadores en el lideratge de les organitzacions ja que «s’han convertit en un factor clau en les empreses, ja que són capaces de veure noves connexions, en ocasions, invisibles per a uns altres, i oportunitats, així com visualitzar noves realitats que encara no existeixen», conta. Mitjançant estes capacitats els professionals aprenen a desenvolupar i crear aquelles visualitzacions el que requereix incorporar, liderar i involucrar a uns altres. «Les innovacions poden no ser ben rebudes, per la qual cosa la gestió de la introducció i consolidació de les mateixes és un altre element fonamental que han de controlar aquests actors», assenyala Peiró.

La sessió serà demà dimecres 24 de gener de 2018 a les 9 hores

José M. Peiró, compagina tota aquesta activitat laboral amb la seua presidència en la Xarxa Europea de Catedràtics de Psicologia de les Organitzacions (**ENOP). També és membre de l’Acadèmia de Psicologia d’Espanya i investigador de l’IVIE.

Inscripció en: Aula Oberta Innovació en l’Empresa – José María Peiró

Notícia publicada: 19/01/2018