Inici / Notícies
NOTíCIES

La formació de professionals jurídics, clau per a augmentar la confiança en les institucions

Les dades publicades aquest mateix any per la Comissió Europea mostren que la ciutadania espanyola percep de forma desfavorable la independència dels seus jutges i tribunals amb un 60% de l’opinió pública que li atribueix una imatge «dolenta» o «molt dolenta». Espanya es consolida com el tercer país de la Unió Europea en la qual tan sol un 30% de la població diu tenir una imatge «bona» o «raonablement bona» de la justícia per davant d’Eslovàquia (20%) i de Bulgària (25%).

Hi ha un total de 28 cursos dins de l’àrea Jurídica i Social: 15 es realitzen a distància –alguns d’ells a través de l’Aula Virtual de la Fundació ADEIT-, 9 de forma presencial i 4 són semipresenciales

Per a canviar aquesta concepció tan extensa en la societat actual és fonamental la formació de professionals en els quals la societat senta que pot confiar. Els títols propis de l’àrea Jurídica i Social de Postgrau de la Universitat de València es converteixen així en una bona eina per a açò, com és el cas del Màster Propi en Dret Financer i Tributari-Assessoria Fiscal per les universitats de València i Jaume I de Castelló.
Dins d’aquesta àrea, hi ha un total de 28 cursos: 9 certificats universitaris, 6 diplomes d’especialització, 6 experts universitaris i 7 màsters propis. De tots ells, 15 es realitzen a distància –alguns d’ells on-line a través de l’Aula Virtual de la Fundació ADEIT-, 9 de forma presencial i 4 són semipresenciales. Títols com el d’Expert Universitari en Competència Deslleial, el Certificat Universitari en Fiscalitat Internacional Bàsica i el Diploma d’Especialització en Oratòria Forense i Comunicació són els cursos que s’estrenen enguany.

Així mateix, l’àrea Jurídica i Social també ofereix títols amb major trajectòria com el Màster Propi en Dret del Treball i de la Seguretat Social, el Màster Propi en Dret Constitucional –que es realitza a Hondures-, el Diploma d’Especialització en Mediació Laboral, el Diploma d’Especialització en Dret Civil Valencià –impulsat per experts en el sector legislatiu i judicial valencià- i el Certificat Universitari d’Anàlisi de Casos Pràctics i Experiències en Mediació Laboral.

315 cursos en el total d’àrees
La Guia de Postgrau de títols propis de la Universitat de València també ofereix especialització en altres 8 àrees com són Direcció i gestió Empresarial, Salut, Humanitats, Ciències de l’Educació, Psicologia, Seguretat i Salut i Medi ambient, Ciències i Tecnologia i Activitat Física i Esport amb un total de 315 títols entre màsters, certificats, diplomes d’especialització i títols d’expert enguany.

Més informació: Guia de Postgrau 2017-2018

Notícia publicada: 31/05/2017