Inici / Notícies
NOTíCIES

Antonio Pellicer explicarà la trajectòria del IVI en una conferència en la seu de ADEIT

La conferència tindrà lloc dimecres que ve 8 de febrer a les 19 hores en el saló d’actes de la Fundació ADEIT-Universitat Empresa
Antonio Pellicer, fundador de l’Institut Valencià d’Infertilitat, director d’Equip IVI i president de la Fundació IVI per a l’Estudi de la Reproducció, obrirà els nous cicles de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València amb una conferència en la qual abordarà els aspectes més importants de la trajectòria de la institució que es va incorporar en 2016 al Patronat de la Càtedra.

Després de la fundació del IVI en 1990, l’incessant treball del professor Pellicer en el camp de la reproducció va suposar l’obertura de clíniques IVI a Espanya i en l’estranger. A aquesta activitat empresarial se sumisca la sanitaría i acadèmica, ja que és catedràtic d’Obstetrícia i Ginecologia en la Universitat de València des de 1999 i ha sigut Degà de la Facultat de Medicina i Odontologia de València. A més, va ser cap de Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari La Fe.

Va estudiar Medicina en la Universitat de València i va obtenir la llicenciatura en 1978. Doctorat en 1980 per la mateixa Universitat, va realitzar l’especialitat d’Obstetrícia i Ginecologia en l’Hospital Clínic de la nostra ciutat i la subespecialidad de Medicina Reproductiva en la Universitat de Yale (USA) i en la Universitat de Mainz (Alemanya).

La conferència tindrà lloc dimecres que ve 8 de febrer a les 19 hores en el saló d’actes de la Fundació ADEIT-Universitat Empresa.

Confirma assistència a través d’aquest formulari: Conferència d’Antonio Pellicer

Notícia publicada: 26/01/2017