Inici / Notícies
NOTíCIES

Ampliat el termini per a realitzar pràctiques remunerades en empreses amb les Beques Santander

La Universitat de València amplia el període d’inscripció a les Beques Santander CRUE CEPYME fins dilluns que ve 12 de febrer. A través d’aquestes beques, l’alumnat tindrà l’oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en empreses (tant pimes, com micropymes, autònoms, fundacions i ONGs).

L’import total de la beca és de 900 euros bruts per a cada estudiant, és a dir, 300 euros al mes

La durada d’aquestes serà de tres mesos a mitja jornada (4 hores) en torns de matins o vesprades i hauran de realitzar-se entre el 8 de maig i el 30 de setembre. L’import total de la beca és de 900 euros bruts per a cada estudiant, és a dir, 300 euros al mes.

Per a sol·licitar-la, si eres estudiant, has d’emplenar la sol·licitud en la pàgina web d’ADEIT adjuntant el resum de la teua matrícula, així com els crèdits i la nota mitjana –en el cas que sigues estudiant de grau-. Així mateix, els qui estiguen interessats en això, poden aportar l’entitat en la qual realitzar la pràctica.

Així mateix, la Universitat de València també ha allargat el període d’inscripció per a les empreses pel que aquestes podran presentar-se fins a dimecres que ve 28 de febrer. També les empreses trobaran el document que han de presentar en el web d’ADEIT.

L’objectiu d’aquestes pràctiques es basa fonamentalment a promoure la realització de pràctiques acadèmiques externes de l’alumnat de la Universitat de València per a així facilitar la seua posterior inserció professional; així com de reforçar la col·laboració amb les empreses que acullen a l’estudiant.

Més informació: Beques Santander CRUE CEPYME

Notícia publicada: 05/02/2018