Inici / Notícies
NOTíCIES

La Càtedra de Cultura Empresarial organitza un afterwork temàtic per als seus ex alumnes

Amb la finalitat de compartir sinergies, conèixer noves idees de negoci i, en definitiva, compartir llaços empresarials naixen els afterwork temàtics de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. Aquestes trobades per a ex alumnes de la Càtedra començaran el 5 de novembre.

Més de deu milions d’espanyols incorporen a les seues rutines socials el afterwork
Actualment, més de deu milions de persones han incorporat a les seues rutines socials els afterwork i almenys una vegada a l’any dediquen un moment a reunir-se amb els seus companys fóra de l’entorn professional després de la jornada laboral.

Es tracta d’una nova manera de socialitzar-se que, segons els experts en coaching relacional, enforteix les relacions entre col•legues de professió o serveix perquè empresaris i clients es coneguen d’una forma distesa, lluny dels menjars de negocis i els freds despatxos, en un local de moda de la ciutat. La tendència, que pren el relleu de la canya de tota la vida en el bar de la cantonada, ha sigut importada dels països anglosaxons on no és gens estranye veure pubs i tavernes plenes de gent després d’eixir de treballar.

Encara que el lloc i l’hora encara estan per determinar, tota la informació sobre els afterwork temàtics per a Alumni de la Càtedra de Cultura Empresarial s’anirà informant en la web de la càtedra i en xarxes socials.

Notícia publicada: 15/10/15