Inici / Notícies
NOTíCIES

En ADEIT s’organitza una jornada sobre Compliance amb casos de bones pràctiques

El mes en què s’aprova la norma UNEIX 19602 sobre compliance, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) acollirà unes jornades sobre compliance penal. Organitzades per AENOR, la Fundació ADEIT exposarà la seua experiència en aquesta matèria i el seu desenvolupament com a cas de bona pràctica.

Carlos Castresana explicarà com previndre delictes en les empreses i evitar, així, la responsabilitat penal de les persones jurídiques
Durant la jornada, que es realitzarà el matí del dia 22 de març, també s’abordarà la temàtica del compliance penal en profunditat de la mà d’experts com Carlos Castresana, director del Departament de Dret Penal EJASO ETL Global, que explicarà com previndre delictes en les empreses i evitar, així, la responsabilitat penal de les persones jurídiques.

Uns altres dels ponents que participaran en aquesta jornada són Mayrata Conesa, advocada i auditora cap de AENOR en Compliance Penal, que tractarà les principals normes i el procés de certificació; Esther Rovira, responsable de Compliance de FIDES i IFEDES, que parlarà sobre com implantar un sistema de gestió de compliance penal eficaç.

A més del cas de bona pràctica en matèria de compliance penal d’ADEIT, que serà a càrrec de la directora del Departament d’Assessoria Jurídica, Beatriz Montes, també s’exposarà el cas d’èxit de l’empresa Corporació Túria, certificada amb UNEIX 19601 a càrrec dels seus responsables de compliance penal, Estibaliz Fernández i Pancracio Oltra.

Més informació i inscripció:
http://empresas.aenor.es/PROGRAMA_JORNADA_COMPLIANCE_AENOR_VALENCIA.cfm

Notícia publicada: 05/03/2019