Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT participa en el Fòrum d’Ocupació de la Facultat d’Economia el 14 i 15 de maig

ADEIT realitzarà dues taules rodones en el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria, una sobre com accedir a l’ocupació a través de les pràctiques i una altra sobre emprenedoria i mobilitat europea
ADEIT participarà en la XII edició del Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria que organitza la Facultat d’Economia de la Universitat de València entre el 14 i 15 de maig. Concretament, estarà present amb un estand i realitzarà dues taules, una sobre com aconseguir una ocupació universitària a través de la realització de pràctiques i una altra sobre emprenedoria en l’empresa i mobilitat europea a través de les beques Leonardo da Vinci.

La taula ‘Ocupació universitària a través de les pràctiques‘ moderada per Empar Pons, coordinadora de Pràctiques de la Facultat d’Economia, oferirà experiències obtingudes per estudiants de la Universitat de València durant les seues pràctiques en empreses.

La taula ‘Emprendre en l’empresa. Prepara’t per a l’ocupació a Europa: Beques Leonardo‘, moderada per José Manuel Pastor, vicedegà de Pràctiques i Relacions amb l’Empresa de la Facultat d’Economia, donarà a conèixer les activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València per a fomentar l’esperit emprenedor, així com les oportunitats per a l’ocupació que ofereixen les beques Leonardo da Vinci.

Aquestes taules es desenvoluparan aquest dimecres, 15 de maig, al matí en el Saló de Graus de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

Més informació en:
http://foro.adeituv.es/ca/