Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT acull la trobada Impulsando Pymes 2013 el 22 de maig

ADEIT acollirà la trobada Impulsando Pymes que es realitzarà dimecres que ve, 22 de maig. Aquesta trobada torna a València després de l’èxit aconseguit l’any passat. A través de 10 microponències de 10 minuts de durada, experts de les empreses impulsores d’aquest projecte aportaran coneixement als assistents, amb l’objectiu d’impulsar els seus negocis al voltant de quatre pilars fonamentals: Finançament; Innovació; Internacionalització; i Eficiència Energètica.

Durant la jornada gratuïta Impulsant Pymes, sota el lema ‘Si vols canviar el futur del teu negoci, canvia la forma de fer les coses. Reinventa’t', els participants podran gaudir del contacte directe amb les empreses impulsores de la iniciativa gràcies a les secciones Cafénet i Espai Pyme. A més, com a novetat aquest any, s’ha creat el Premi Ono Millor Pime 2013, que ha recaigut en l’empresa Aranco. Cada ciutat, de les dotze en les quals es desenvolupa aquesta trobada, comptarà amb una pime local que presentarà el seu projecte i optarà al guardó final que es lliurarà el 19 de juny, durant la Trobada de Madrid. A més, Iberia Plus Empresa, celebrarà en cada Trobada el sorteig ‘Donant suport a les Pimes’, en el qual es lliurarà entre els assistents un premi de 1.500 punts Empresa equivalents a un vol d’anada i tornada a Europa en classe Turista Completa.

Pensar i veure el mercat des de diferents òptiques
Segons explica Íñigo Manso, CEO de Avalon la Xarxa d’Experts, companyia creadora del moviment Impulsando Pymes, «donar suport al nostre teixit empresarial és absolutament clau i fonamental». Des d’Impulsando Pymes 2013 «transmetem idees innovadores i les millors pràctiques de les empreses més importants del nostre país. Pensem que és necessari reinventar-se», afirma.

Impulsando Pymes, que compta amb el recolzament de l’Ajuntament de València, es basa en crear un espai en el qual els participants puguen pensar de forma diferent i de veure el mercat des de distintes òptiques per a trobar nous camins que facen millorar els negocis.

Inscripció gratuïta en:
Jornada Impulsando Pymes a València