Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la inscripció per a un nou curs gratuït per a universitaris emprenedors

En el marc de les seues activitats per a emprenedors, ADEIT obri la inscripció per a la realització d’un nou curs sobre ‘Formació Empresarial per al Desenvolupament d’Idees de Negoci’. Aquest curs gratuït finançat per la Caixa, que es realitzarà entre el 3 de juny i el 19 de juliol, té com objectiu promoure la creació de noves empreses per part de titulats de la Universitat de València, preferentment, no relacionats amb la gestió empresarial.

Aquest curs posa a la disposició dels titulats els continguts mínims necessaris per a elaborar un pla que els permeta estructurar una idea de negoci, facilitant la seua posterior posada en marxa, així com la seua presentació a possibles socis i a entitats financeres.

A més, durant el curs també s’impartiran seminaris per part d’experts que presentaran les diferents formes jurídiques, els aspectes legals i fiscals; com posicionar el negoci en xarxes socials; microcrèdits i es presentaran casos pràctics d’empreses.

Amb una durada de 80 hores (50 presencials), els participants tindran l’oportunitat, a través de formació bàsica sobre les diferents àrees funcionals de l’empresa, de transformar una idea d’empresa en un projecte viable facilitant així la creació d’empreses.