Inici / Notícies
NOTíCIES

Abadia: «El risc insensat no és d’empresari. Cal jugarsela amb cap»

Javier AbadíaJavier Abadia, director general corporatiu del grup Barceló, ha clausurat la dissetena edició del curs Qui pot ser empresari? de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. El directiu ha traslladat la importància de gestionar el risc «de manera intel·ligent». «Si el teu projecte es centra tan sols en guanyar diners no vas a aconseguir res. El risc insensat no és d’empresari. Cal jugarsela amb cap, cal gestionar el risc de manera intel·ligent», ha assenyalat Abadia.

Sota el títol ‘La passió, motor de l’empresari’, Javier Abadia ha traslladat als i les 36 alumnes de diverses titulacions de la Universitat de València el projecte empresarial i la trajectòria d’èxit del grup que presideix.

«És imprescindible estimar apassionadament el teu projecte»

Abadia ha insistit en la importància de tenir un equip crític per a poder consolidar un projecte empresarial com el del grup Barceló al mateix temps que va destacar altres claus per a l’èxit com la creativitat, la capacitat de diferenciar-se i d’aprendre a gestionar la incertesa, la confiança, l’autodeterminació i el gust pel que es fa: «És imprescindible estimar apassionadament el teu projecte», ha afirmat.

A l’acte de clausura de Qui pot ser empresari? han assistit Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València; Juan Manuel Pérez Mira, vicepresident de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT; Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València i Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum i director acadèmic de la citada Càtedra.

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 22/06/2016