Inici / Notícies
NOTíCIES

NOTÍCIES, el newsletter de ADEIT, arriba als 500 nombres

El 12 de gener de 2004 es va publicar el primer nombre de NOTÍCIES, el butlletí setmanal de la fundació ADEIT. Aquesta eina de comunicació, que actualment continua enviant-se cada dilluns, aconsegueix hui el seu número 500 amb la ferma voluntat de mantenir l’essència per la qual es va crear: oferir informació d’interès sobre diferents matèries relacionades amb la formació, l’ocupació, la emprenedoria, les pràctiques en empreses i les beques formatives, principals àmbits de treball de ADEIT.

Prompte ens adonarem de que NOTÍCIES podia convertir-se en un potent instrument de comunicació per arribar a altres col·lectius.
Isabel González
«Inicialment, NOTÍCIES es va engegar amb la finalitat de mantenir informats als membres del nostre Patronat de l’activitat desenvolupada per la Fundació ADEIT. Prompte ens adonarem de que, al costat de la pàgina web, podia convertir-se en un potent instrument de comunicació per arribar a altres col·lectius», explica Isabel González, subdirectora del departament de Marketing y Comunicació d’ADEIT.

Els primers nombres de NOTÍCIES es van publicar exclusivament en format de paper, però poquet a poquet aquest newsletter va passar a tindre un format online, amb diversos canvis de maqueta i imatge. Amb els anys, NOTÍCIES s’ha anat adaptant als nous mitjans i ha anat apostant cada vegada més per continguts més visuals com a infografies o audiovisuals amb vídeos en diferents formats. Així mateix, s’ha anat oferint cada vegada més pes i importància a la secció de beques i de properes activitats en agenda.

Molts periodistes i professionals han col·laborat amb aquesta publicació al llarg de la seva història. En la plantilla actual, M.Carmen Lara, Teresa Aguilar, Laura Lozano i Eva Herrero col·laboren directa o indirectament en els diferents continguts, que també es difonen a través d’altres mitjans com la pàgina web o els perfils de ADEIT en Twitter, Facebook, Linkedin i Instagram.

D’aquesta manera, dins de l’estratègia de comunicació de ADEIT, aquest instrument es retroalimenta amb els altres canals de comunicació i s’ha convertit en una dels senyals d’identitat de la fundació, al costat de la seva pàgina web i als perfils en xarxes socials.

Més de 7.500 subscriptors
En els seus tretze anys d’història, NOTÍCIES ha recollit més de 2.000 notícies, reportatges i entrevistes, i ha anat creixent any a any en nombre de lectors, fins a aconseguir els més de 7.500 subscriptors que a dia d’avui reben el newsletter en el seu correu electrònic cada setmana. Gran part dels seus lectors són estudiants, PDI i persones titulades per la Universitat de València així com professionals i responsables d’empreses de diferents sectors. «Continuem treballant per seguir creixent i arribar cada vegada a més persones amb la finalitat d’informar-los de les oportunitats que ofereixen tots els programes i activitats que es desenvolupen des de la Fundació ADEIT», subratllen des de l’àrea de Comunicació de ADEIT.

Notícia publicada: 15/03/2017