Inici / Notícies
NOTíCIES

Més de 2.000 notícies publicades durant els 500 NOTÍCIES

Més de 2.000 notícies, més d’1.500 esdeveniments anunciats, més de 7.600 subscriptors. El número 500 de Notícies ens deixa aquestes xifres. Aquest butlletí informatiu va nàixer com un suport únicament en paper i en castellà. En 2010 va evolucionar en convertir-se en un newsletter digital i va ser aquest mateix any quan es va implementar la versió bilingüe.

En aquests catorze anys d’història de NOTÍCIES, des del departament de comunicació de ADEIT s’han elaborat més de 2.000 peces informatives i anualment s’envien una mitjana de 37 NOTÍCIES. La seua estructura està concebuda des dels seus orígens per quatre notícies de les diferents àrees d’activitat de ADEIT: formació de postgrau, pràctiques en empresa, empleabilidad, e-learning i congressos i organització d’activitats, a més d’informació sobre properes activitats i beques de formació professional pràctica per a estudiants amb convocatòria oberta. Les vint empreses que formen part del Patronat de ADEIT tenen també el seu espai en aquest butlletí informatiu.

En l’actualitat NOTÍCIES té un total de 7.600 subscriptors, entre castellà i valencià, i està optimitzat per a dispositius mòbils. La informació d’aquest butlletí nodreix la resta de canals de comunicació de la ADEIT. La web de la fundació, Facebook, Twitter, LinkedIn i des de fa poc Instagram es nodreixen dels continguts que publica cada dilluns el newsletter de ADEIT.

Notícia publicada: 14/03/2017