Inici / Notícies
NOTíCIES

150 persones realitzaran la nova edició de SEAT-PE per a millorar la seua tutoria de pràctiques

Continuar millorant la tutoria de les pràctiques és l’objectiu de la nova edició del Sistema d’Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes, que organitza la Universitat de València (SEAT-PE) a través de la seua Fundació ADEIT.

S’han rebut un total de 337 sol·licituds per a participar en la pròxima edició d’aquesta iniciativa, que ha suscitat l’interés tant de les persones que tutoritzen pràctiques a la Universitat de València com en empreses i entitats. En concret, seran 150 persones les que realitzaran la pròxima edició d’aquest programa, que arrancarà el pròxim 3 d’octubre amb una sessió inaugural en ADEIT.

S’han rebut un total de 337 sol·licituds per a participar en la pròxima edició d’aquesta iniciativa

El programa de SEAT-PE s’estructura en dues fases. En la primera, s’imparteix un curs de formació en línia sobre la gestió i docència de la tutoria de pràctiques externes en el qual se segueix un model de qualitat de la tutoria validat i contrastat. Una vegada superada aquesta fase, els tutors i tutores realitzen un taller presencial en el qual s’avalua la presentació d’un projecte individual de tutoria de pràctiques. Després de la superació de les dues accions, s’emet la corresponent acreditació per als tutors i tutores d’empresa, i l’esment de qualitat per al personal acadèmic.

Amb aquest programa, que enguany celebrarà la seua cinquena edició, la Universitat de València continua treballant per a millorar la qualitat de les pràctiques externes. Fins al moment, s’han format, avaluat i acreditat a través d’aquesta iniciativa a prop de 400 tutors i tutores de pràctiques.

Resolució
Programa SEAT-PE

Noticia publicada: 03/09/2019