Inici / Notícies
NOTíCIES

La nova web d’ADEIT, ara més interactiva

Nueva web de ADEIT - 2012La nova pàgina web de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT), creada amb motiu del seu 25 aniversari, és ara més interactiva, permetent a l’usuari accedir al contingut dels serveis i activitats que ofereix a través de tots els suports. A més d’estar informat de totes les activitats que duu a terme ADEIT a través del seu ordinador, tableta o smartphone, l’usuari també pot interactuar amb el contingut que s’ofereix a través de les xarxes socials en les quals ADEIT té perfil, com en Facebook (http://www.facebook.com/adeituv) o Twitter (https://twitter.com/ADEITUV).

L’actual web d’ADEIT reagrupa tots els serveis oferits de la manera més intuïtiva possible perquè l’usuari puga trobar des de l’oferta de màsters, diplomes i certificats de la Universitat de València , serveis de formació en línia, organització de cursos de formació contínua, pràctiques en empreses per a estudiants, beques de mobilitat europea, accions per a l’ocupació, congressos i seminaris, programes d’innovació per a l’empresa fins a les activitats de les diferents càtedres d’empresa que gestiona ADEIT, com la Càtedra de Cultura Empresarial i Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander de la Universitat de València.

ADEIT, en 360 graus
Una altra de les novetats que presenta la nova pàgina web és la possibilitat de visualitzar els espais d’ADEIT en format panoràmic de 360 graus. Així, les persones que vulguen conèixer les possibilitats de cada aula i sala de l’edifici de la seu d’ADEIT,  poden fer-ho a través d’aquesta nova eina informàtica, disponible en la nova web.

Informació actualitzada, més àgil i dinàmica
A més, l’usuari que accedisca a la web d’ADEIT podrà trobar-se amb notícies actualitzades amb informació àgil i amb complements informatius que fan més dinàmiques les informacions, com per exemple, galeries d’imatges, vídeos, dossiers informatius, etc. Aquestes informacions es poden rebre setmanalment en correu electrònic a través del newsletter NOTÍCIES d’ADEIT, al que és possible subscriure’s gratuïtament a partir de la pròpia de web (http://www.adeituv.es/ca/noticias/suscripcion-al-newsletter/).

Pots consultar tota la informació i serveis d’ADEIT en:
http://www.adeituv.es/ca/