Inici / Notícies
NOTíCIES

La UV organitza la segona edició de l’únic màster en bioètica per a infermeria a Espanya

Máster en Ética de la Enfermería Universitat de València en ADEITEl Màster en Ètica per a la Infermeria, únic postgrau en la matèria tant a Espanya com en el panorama internacional, celebrarà enguany la seua segona edició.

El curs, que començarà durant el present mes de febrer, té com objectiu proporcionar als professionals de la infermeria les capacitats que els permeten gestionar els problemes de l’ètica infermera en tots els àmbits que es puguen plantejar: atenció primària i especialitzada, salut pública, hospitals, centres d’ensenyaments, etc.

Fins al moment la formació especialitzada en l’àmbit de la bioètica ha estat dirigida preferentment al sector de la infermeria, tal com explica el director d’aquest màster i professor de Filosofia del Dret de la Universitat de València, Vicente Bellver, qui qualifica de «imprescindible» el fet d’oferir formació de postgrau per a la infermeria en l’àmbit de la bioètica.

A més de formació de caràcter teòric, el màster tractarà de desenvolupar les capacitats pràctiques per a manejar adequadament els problemes ètics que suscita l’activitat clínica diària i per a participar proactivament en els òrgans col•legials de deliberació bioètica.

Professionals sanitaris i professors de diferents àmbits, tant de la Universitat de València com d’altres universitats espanyoles, impartiran les classes d’aquest màster en les quals analitzaran qüestions com la investigació en infermeria i genètica, la bioètica a l’inici de la vida i al final de la mateixa o en les relacions infermer-pacient, entre moltes altres.

Informació i matrícula:
Máster en Ética de la Enfermería