Inici / Notícies
NOTíCIES

F. Álvarez: «El que veritablement espenta a una societat a millorar és l’educació»

«El que veritablement espenta a una societat a millorar és l’educació aplicada al món real, al món de l’empresa» fet que l’alumnat de la Universitat de València pot aprendre a través d’aquesta acció formativa. Amb aquesta declaració de principis ha desenvolupat la seua conferència el director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Francisco Álvarez, durant la inauguració de l’activitat ‘De la idea MOTIVEM al projecte’.

Amb aquesta acció formativa l’alumnat aprendrà «no solament a guanyar diners» sinó també a tenir en compte l’economia, el medi ambient i a la pròpia societat

«La funció que juga la Fundació ADEIT és bàsica per a conjunyir el món empresarial i l’universitari», assenyala Álvarez. D’aquesta manera, aquest curs que s’impartirà del 22 setembre al 5 d’octubre de 2017, propiciarà que l’alumnat que ha participat en ‘Idees MOTIVEM en equip’ experimente la transformació d’una idea en un projecte facilitant amb això la seua posterior posada en pràctica. Serà així com l’alumnat aprendrà «no solament a guanyar diners» sinó també a tindre en compte l’economia, el medi ambient i a la pròpia societat.

L’alumnat que participe en ‘De la idea MOTIVEM al projecte’ es formarà en diferents matèries com la comunicació, la creativitat, el finançament, la fiscalitat, la innovació, el màrqueting, els projectes empresarials, les responsabilitats socials i aspectes jurídics a través de sessions presencials i de treball en equip.

Durant la conferència, el president de ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, ha animat als presents al fet que «gaudisquen d’aquesta experiència» que connecta «coneixement, formació i món empresarial» perquè en un futur puguen desenvolupar-se projectes «a la Comunitat Valenciana tenint en compte l’àmbit social, econòmic i mediambiental».

Notícia publicada: 22/09/2017