Inici / Notícies
NOTíCIES

Un diploma de la UV, homologat pel ICAC per a convalidar l’examen d’accés a auditor de comptes

La Universitat de València ofereix, a partir del pròxim mes de desembre, el Diploma en Auditoria de Comptes, un dels tres diplomes que s’imparteixen a nivell nacional que compten amb l’homologació de l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC) per a convalidar el primer examen d’accés al Registre Oficial d’Auditors de Comptes.

Segons explica el director del curs, el professor titular del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València, Gregorio Labatut, «a dia de hui, en tota Espanya només hi ha tretze títols propis homologats per l’ICAC, sent el Diploma en Auditoria de Comptes un dels quals es fa a distància per a aconseguir aquesta certificació».

A dia de hui, en tota Espanya només hi ha tretze títols propis homologats per l’ICAC, sent el Diploma en Auditoria de Comptes un dels quals es fa a distància per a aconseguir aquesta certificació
Aquest diploma, gestionat per ADEIT, té com objectiu formar a professionals que vulguen desenvolupar el seu exercici en l’àmbit de l’auditoria de comptes. El curs, que començarà el pròxim mes de desembre de 2012, s’impartirà a distància, el que permet una major compatibilitat i flexibilitat horària per a l’alumne.

A més, aquest diploma, patrocinat per les principals companyies d’auditoria com PriceWaterhouseCoopers, KPMG, Grant Thorthon i Moor Stephen Ibergup, està adscrit al Programa de Beques de l’Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d’Empreses (AECA). A través d’aquest programa, els alumnes podran entrar a formar part en els processos de selecció de les empreses participants en el seu programa de beques a més d’accedir a les publicacions i revistes de l’AECA.

Aquest diploma de la Universitat de València forma part de l’oferta dels més de 300 cursos de postgrau propi per al curs 2012/2013, que tenen una clara vocació cap a l’especialització i la professionalització, i que gestiona la seua Fundació Universitat-Empresa (ADEIT). Més del 50 per cent d’aquests cursos s’impartirà a distància en aquest període. En aquesta àrea, aquest curs també es realitzarà el Diploma d’Especialització Professional Universitari en Direcció Financera, el Diploma d’Especialització Professional Universitari en Gestió Financera i Comptable de la Pime i el Diploma d’Especialització Professional Universitari d’Expert Comptable.

Oberta la matrícula en:
http://postgrado.adeit-uv.es/es/cursos/direccion_y_gestion_empresarial-1/12122230/datos_generales.htm