Inici / Notícies
NOTíCIES

68 % becaris que van realitzar una beca Bancaixa Leonardo ADEIT troben feina en acabar l’estada

LOGO Becas Bancaja Leonardo ADEIT 2011El 68% de les persones que van realitzar una beca Bancaixa Leonardo ADEIT entre el setembre del 2009 i el maig del 2011 va trobar feina en acabar les seues estades, tal com destaca l’últim estudi d’inserció laboral elaborat per l’ADEIT als exbecaris Leonardo. Els resultats d’aquest estudi confirmen que fer pràctiques a empreses d’altres països europeus a través d’aquestes beques augmenta considerablement les possibilitats de trobar feina. A més de les persones que van trobar feina en acabar la beca, dels quals el 81 ho van fer en menys de sis mesos, són molts els que reben ofertes al país de destinació. Segons que es desprèn d’aquest informe, a més de la meitat els van oferir feina al país de la seua pràctica, dels quals el 81 % va acceptar.

Els idiomes i la mobilitat, els aspectes més valorats
Entre les competències adquirides durant la beca que, per als becaris, han influït més en la inserció professional posterior, destaquen el coneixement d’idiomes i la disponibilitat a la mobilitat, seguits d’altres com ara el coneixement del sector en què treballen, l’experiència professional, l’adaptació i la flexibilitat i el coneixement de l’àmbit europeu. En general, dels exbecaris que treballen en l’actualitat, el 83 % considera que la realització d’una beca Bancaixa Leonardo ADEIT ha influït positivament en la seua contractació.
Aquestes beques, que cada any es concedeixen a més de 200 titulats universitaris de qualsevol universitat espanyola, tenen el finançament de la Fundació Bancaixa que, juntament amb l’aportació del Ministeri d’Educació, converteixen aquestes beques en les millor dotades dins el programa Leonardo da Vinci. Les beques, de 26 setmanes de durada, es poden demanar al llarg de tot l’any a través de l’ADEIT.

Més informació:
http://www.adeit-uv.es/becasleonardo/