Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT organitza sis cursos online homologats pel ICAC sobre auditoria i comptabilitat

A partir del 18 de maig la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de la Universitat de València realitzarà sis cursos online dirigits principalment a assessors fiscals i comptables, economistes, auditors comptables, titulats mercantils, empresarials i altres professionals del sector. Els cursos, dirigits i impartits per Gregorio Labatut, professor del Departament de Comptabilitat de la Facultat d’Economia, estan homologats per l’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes del Ministeri d’Economia i Competitivitat (ICAC).

Es tracta de dos cursos i quatre webinars d’entre 4 i 8 hores de durada que s’impartiran a través de l’Aula Virtual d’ADEIT amb possibilitat de visualitzar l’enregistrament de la videoconferència o consultar el material escrit en els dies posteriors a la realització del curs. Des de l’adreça dels cursos consideren que aquesta modalitat permet la compatibilització de les agendes dels professionals: «Les persones que es matriculen en algun dels cursos podran adaptar-ho als seus horaris i disponibilitats i, d’una forma molt còmoda, es podran connectar a la plataforma virtual i consultar el material segons la seua pròpia planificació». A més, i com a oferta temporal, les persones que es matriculen en tres d’aquests cursos només pagaran dos.

Per a tractar cadascun dels continguts proposats en els cursos oferits s’utilitzaran casos pràctics i es posarà a la disposició dels matriculats un sistema de tutories online així com un fòrum de discussió per a facilitar i fomentar el contacte entre els assistents. Després de superar les proves online, les persones matriculades tindran accés a un certificat expedit per la Fundació Universitat-Empresa. Per als auditors inscrits en el ROAC (Registre Oficial d’Auditors de Comptes) el certificat de les jornades acreditarà enfront de l’ICAC les hores de formació rebudes. En el cas dels webinars i per exigència de l’Institut de Comptabilitat, hauran de realitzar un examen per a rebre l’homologació de les hores formatives realitzades. 

Labatut, premi a l’Excel·lència Acadèmica
El director i coordinador d’aquests cursos i professor de Comptabilitat de la Universitat de València, Gregorio Labatut, ha obtingut recentment el premi a l’Excel·lència Acadèmica en la XII edició dels Premis de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), uns guardons que reconeixen la labor d’aquells acadèmics o institucions acadèmiques que han contribuït amb solidesa al desenvolupament de la docència i de la investigació en el camp de la comptabilitat.

A més d’una trajectòria de més de 20 anys impartint docència en Comptabilitat Financera, Consolidació Comptable, Auditoria, Valoració d’empreses i relacions comptabilitat i fiscalitat de l’empresa i diferents càrrecs de responsabilitat en la Facultat d’Economia de la Universitat de València, Gregorio Labatut és president de de Honor de l’Institut d’Experts en Prevenció de Blanqueig de capitals i finançament del terrorisme (INBLAC), membre de la Comissió sobre Principis Comptables de l’Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d’Empreses (AECA) i director del grup d’investigació ‘Interrelacions entre Normes Fiscals i Comptables i Valoració d’empreses’ del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València, entre altres càrrecs.

Ha publicat més de 400 articles en revistes nacionals i estrangeres, escrit més de 20 llibres i presentat comunicacions i ponències en congressos internacionals i nacionals, sobre temes de fiscalitat, comptabilitat de l’empresa, blanqueig de capitals, valoració d’empreses i blanqueig de capitals i FT.

Més informació i inscripcions:
Cursos online d’ADEIT homologats pel ICAC 

Notícia publicada: 18/05/2015