Inici / Notícies
NOTíCIES

Més 60 empreses acullen titulats i titulades de la UV través de beques formació professional

LOGO Empleo de ADEITLa Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València gestiona les beques de formació professional pràctica a través de les quals 66 empreses valencianes han acollit titulats i titulades de la Universitat de València. Aquestes beques tenen per objectiu la millora de les competències professionals dels nous titulats i titulades. A més, amb el nou Reial Decret 1493/2011 es regula la inclusió d’aquests en el règim de la Seguretat Social, cosa que representa cobertura sanitària i cotització per a la jubilació.

Les persones que accedisquen a aquestes beques reben prèviament un curs en línia en formació d’habilitats per millorar-los les competències durant la beca i en tècniques per facilitar la realització de memòries i informes. Aquesta formació es realitza a través de l’aula virtual de l’ADEIT.

Segons que explica el director del Departament d’Ocupació de l’ADEIT, Germán Ferreiro, mitjançant la realització d’aquestes beques i del curs de formació en línia, les persones titulades de la Universitat de València “adquireixen coneixements pràctics que després podran exercir en els diferents càrrecs professionals que realitzen, a més de cotitzar a la Seguretat Social”.

Com es tramita aquesta beca?
El procediment per tramitar aquesta beca per part de l’empresa és contactar amb el Departament d’Ocupació de ADEIT per informar de l’activitat que vol realitzar a l’empresa per part del becari. Després de la difusió, l’ADEIT organitzarà la preselecció de candidats i candidates i tramitarà l’alta en la Seguretat Social al becari seleccionat.

Més informació:
http://www.adeit.uv.es/bfpp/