Inici / Notícies
NOTíCIES

Més de 230 empreses europees acullen becaris Leonardo ADEIT durant la convocatòria passada

LOGO Becas Bancaja Leonardo ADEIT 2011Durant l’última convocatòria de les beques Bancaixa Leonardo ADEIT, 235 empreses europees van acollir més de 250 participants procedents de diverses universitats espanyoles. Concretament, el país de destinació amb més empreses d’acollida ha estat el Regne Unit, amb 52 entitats, seguit d’Alemanya, amb 43, i d’Itàlia, amb 34.

Entre les ciutats que més acullen becaris Leonardo hi ha Londres (22) i Berlín (21). Pel que fa al tipus d’empresa en què els becaris van fer l’estada va predominar la petita i mitjana empresa de menys de 500 treballadors, seguida d’organismes sense ànim de lucre, com entitats de voluntariat i ONG.

Més del 60 % de les persones troben treball
De l’últim estudi d’inserció laboral elaborat per ADEIT als exbecaris Leonardo, es desprèn que el 68 % de les persones que van realitzar una beca Bancaixa Leonardo ADEIT entre el setembre del 2009 i el maig del 2011 va trobar feina en acabar les estades.

Els resultats d’aquest estudi confirmen que fer pràctiques a empresa d’altres països europeus a través d’aquestes beques augmenta considerablement les possibilitats de trobar feina. Entre les competències adquirides durant la beca, els participants destaquen el coneixement d’idiomes i la disponibilitat a la mobilitat com claus per a la seua posterior inserció professional.

Aquestes beques, que cada any es concedeixen a més de 250 titulats universitaris de qualsevol universitat espanyola, tenen el finançament de la Fundació Bancaixa que, juntament amb l’aportació del Ministeri d’Educació, les converteixen en les més ben dotades dins el programa Leonardo da Vinci. A hores d’ara continua obert el termini per sol•licitar una beca Bancaixa Leonardo ADEIT.

Més informació:
http://www.adeit-uv.es/becasleonardo/