Inici / Notícies
NOTíCIES

Més de 100 projectes empresarials en els deu anys del Programa de creació d’empreses

LOGO Programa Creación de Empresas 2012 en ADEITDurant més de deu anys, el Programa de Creació d’Empreses ha format i assessorat a 237 participants en la viabilitat del seu pla d’empresa a través de diferents sessions multidisciplinars. En aquest període, s’han engegat 68 empreses per part dels participants en aquest programa i altres 38 conten amb un projecte avançat.

Així ho demostra l’últim informe d’avaluació realitzat per l’ADEIT per a analitzar el grau d’empleabilitat dels assistents. Concretament, per a aquest estudi s’han entrevistat a 201 alumnes, entre els quals el 34 per cent han engegat el seu propi projecte empresarial i altre 19 per cent conten amb un projecte avançat. El Programa de Creació d’Empreses es desenvolupa conjuntament amb l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i amb el finançament del Fons Social Europeu i el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i el patrocini de ‘la Caixa’.

D’aquest estudi s’extrau que un percentatge significatiu dels casos d’emprendiment, el 51 per cent, correspon a professionals autònoms seguit de cooperatives i de societats limitades. D’aquestes noves empreses, la majoria han optat pel sector serveis a través d’assessories, de consultories, així com de comerços i de projectes educatius com models de negoci.

Els emprenedors que vulguen engegar la seua idea de negoci poden posar-se en contacte amb el Departament d’Ocupació Universitària i Creació d’Empreses de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València a través del correu electrònic: emprendedores@adeit.uv.es o del telèfon 96 205 79 75.

La informació sobre aquest programa i les fases del mateix estan disponibles en: http://www.adeit.uv.es/creacion