Inici / Notícies
NOTíCIES

Formar a fisioterapeutes en tècniques específiques per a esportistes, objectiu d’un nou màster

La Universitat de València engega la primera edició del Màster en Valoració, Fisioteràpia i Readaptació en l’Esport, un màster que naix amb l’objectiu de formar a fisioterapeutes en les tècniques més utilitzades en fisioteràpia d’esport.

Com assistir d’urgència en l’esport, quin és la instrumentació més usada en aquesta fisioteràpia específica, la nutrició més indicada per a diferents esports, o quins tipus de embenatges són els més indicats en lesions neuromusculars i funcionals seran alguns dels temes que s’estudiaran en aquest màster propi de la Universitat de València.

El màster, dirigit a fisioterapeutes i estudiants de tercer curs que els queden menys de 30 crèdits per a acabar la seua titulació, comptarà amb professionals fisioterapeutes de Llevant Unió Esportiva, de la secció de bàsquet del F.C. Barcelona i amb esportistes d’elit com la campiona d’Espanya de Fitness Atlètic i cinquena del món, Vanesa Vallet.

Durant el màster, s’estudiarà la fisioteràpia enfocada a millorar la qualitat de vida del pacient rehabilitant-lo en el menor temps possible. Per a això, s’abordaran temes com la fisiologia de l’esforç, estratègies d’entrenaments per a corregir les diferents lesions amb una readaptació precisa i correcta.

Aquest màster forma part de l’oferta especialitzada de més de 300 cursos propis, de diferents àrees de coneixement, que ofereix la Universitat de València per al pròxim curs acadèmic 2012/2013 amb l’objectiu de donar una resposta especialitzada i complementària a les necessitats de formació del sector productiu.

Més informació y inscripcions en:
Màster en Valoració, Fisioterapia i Readaptació en l’Esport