Inici / Notícies
NOTíCIES

«Empresaris davant la crisi» serà la conferència de clausura del curs Qui pot ser empresari?

Quin paper poden i han d’exercir els empresaris davant la crisi econòmica serà el tema central de conferència que, amb motiu de la clausura de la tretzena edició del curs Qui pot ser empresari? de la Càtedra de Cultura Empresarial, oferirà Joaquín Gay, president de la patronal Foment del Treball el pròxim 11 de juny en ADEIT. Al llarg de la seua intervenció, Gay plantejarà les principals dificultats que han de superar a Espanya els empresaris per a assolir el desenvolupament dels seus negocis. «Els empresaris han assumit en els últims anys l’esforç i sacrifici necessari per a eixir de la crisi i ara han d’enfocar els projectes a l’obertura de nous mercats i la innovació», ha explicat.

Amb aquesta conferència, que serà oberta al públic, finalitza un curs pel qual han passat empresaris de la talla de Francisco Pons (Importaco), Antonio Adés (Ford) o Juan José Fornés (Supermercats Masymas), entre molts altres. En total, 21 empresaris que, al costat de quatre catedràtics universitaris (Francisco Tomás, Aurelio Martínez, José María Peiró i Manuel García Ferrando), han transmès als estudiants una nova perspectiva del món empresarial als estudiants d’últims anys de carrera. A través de les 60 hores de classe, alumnes de totes les àrees de coneixement han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà les experiències de qui han apostat pel treball per compte propi com la seua via de desenvolupament professional.

L’acte de clausura comptarà, a més a més, amb la presència i intervenció del rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; amb el conseller d’Economia, Indústria i Turisme, Màxim Buch; el president d’ADEIT, Carlos Pascual; el president del patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial i president de la Cambra de València, José Vicente Morata; i el director acadèmic d’aquesta Càtedra i president de CIERVAL, José Vicente González.

Durant l’acte, així mateix, es lliuraran els diplomes als 47 estudiants que han realitzat aquesta edició del curs, al llarg del qual, a més, han tingut l’oportunitat de dissenyar i presentar una idea de negoci en grups multidisciplinaris.

Inscripció a la conferència de clausura en:
Formulari