Ocupabilitat
CREATIVITAT EN EQUIP

MOTIVEM la creativitat en equip

Entre les competències més valorades per les organitzacions en contractar professionals amb titulacions universitàries, s’esmenten: la creativitat, la capacitat per a treballar en un entorn canviant, la flexibilitat i la versatilitat. Tot açò, sense menyscapte de la capacitat per a treballar en equip, el lideratge i les habilitats per a la comunicació.

El professorat s’enfronta a importants reptes en l’aula. Com promoure la creativitat entre l’alumnat i la seua actitut per a crear en equip?

Programa

  • Habilitats i actituds que encenen la creativitat.
  • Facilitador creatiu: com promoure la creativitat en altres?
  • Estratègies per a encendre l’espurna de la creativitat.
  • Els reptes de la creativitat en equip.

Perfil assistents: Professorat de la Universitat de València.

Horari i lloc:

  • Dimarts 7 de novembre de 16.30 a 18.30 hores en el Campus de Tarongers: Facultat de Dret (Sala de Juntes).
  • Dimecres 8 de novembre de 11.30 a 13.30 hores en el Campus de Blasco Ibañez: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Sala Espai Cultural).
  • Dijous 9 de novembre de 11.30 a 13.30 hores en el Campus de Burjassot-Paterna: Facultat de Farmàcia (Sala de Juntes).

Ponent: Lilian Dabdoub Alvarado

És directora de Desenvolupament Acadèmic en la Universitat Llatinoamericana a Mèxic, psicòloga educativa, màster en creativitat aplicada total i doctora per l’Institut d’Educació de la University College de Londres (UCL). Ha col·laborat en el disseny, implantació i seguiment de projectes educatius innovadors i impartit formació docent en temes vinculats amb el desenvolupament de la creativitat.

Consultora d’empreses en diferents àrees relacionades amb la creativitat, compta amb diverses publicacions en els següents temes: desenvolupament de la creativitat del docent, creativitat aplicada, tutoria, creativitat i solució de problemes i clima per a la creativitat i el canvi. Ha impartit cursos i conferències a Espanya, Portugal, Anglaterra i Estats Units.

Matrícula: Gratuïta per ser una activitat MOTIVEM, que compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i l’Obra Social “la Caixa”.

MOTIVEM és una iniciativa de formació implementada en la Universitat de València i dirigida pel Vicerectorat competent en matèria d’Ordenació Acadèmica i Professorat a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. La participació del professorat en aquesta acció formativa és gratuïta gràcies al suport de la Generaralitat Valenciana, en el marc del programa Campus de l’Emprenedor Innovador, i de l’Obra Social “la Caixa”.